Silalah LIKE kalau sudi :)

Pengerah Jemari

Nota Penulis

Kalau kau orang nak beli novel Budak SMART, Pemuja Rahsia atau Kugiran SMART, bolehlah e-melkan pesanan kau orang kepada ilmia85@gmail.com berserta nama dan judul novel yang ingin dibeli.

Jumaat, Jun 05, 2009

Apa Mahumu?

Ketiadaan laptop.

Ketiadaan idea.

Ketiadaan waktu.

Ada orang kata, kalau tak update blog, baik tutup je blog tu!

Korang still nak baca cerita aku yang tak seberapa ni ke?

6 ulasan:

MaY_LiN berkata...

nk la..
tamo la tutup....

joegrimjow berkata...

klu desktop wosak??

Khar berkata...

Pelan2 ... mari turun perjumpaan sulung AVA, biar naik semula semangat menulis tu ...

hannie_luv_vespa berkata...

jangan tutp..
nak bacer2..

bulanhijau berkata...

eh...
jangan tutup blog ni
cte sume best2

sue berkata...

jgn la tutup...sya memang mengikuti cerita yang tertulis di blog anda...
biar pun perlahan tapi ada hasil serta kepuasannya kita nikmati berbaloikan...!! macam iklan celcom blue la pulak! (perasaannyer....)